KIRŞEHİR / MERKEZ - Hüsnü M. Özyeğin İlkokulu

Şbt

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki deprem yaşadık. On bir ilimizi kapsayan, milyonlarca insanımızın doğrudan ya da dolaylı olarak etkilendiği asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçmiş bulunmaktadır. Binlerce insanımızı kaybettiğimiz asrın felaketinin yıl dönümü okulumuzda saygı duruşu ile anılmıştır

Ock

OKULUMUZDA SABAH ERKEN SAATLERDE BAŞLAYAN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.YARIYIL KARNE TÖRENİMİZ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GÜN BOYU DEVAM ETMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE EĞLENCELİ VE SAĞLIKLI BİR TATİL DİLERİZ.

Ock

MEB PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ PLANI DAHİLİNDE 15/18 OCAK TARİHLERİ ARASINDA FAALİYETLERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

KELİME OYUNU

SAĞLIKLI BESLENME SAATİ

DİKKAT VE KONSANTRASYON SAATİ

ŞİİR OKUMA SAATİ

GELENEKSEL OYUN SAATİ

MERHAMET KONULU SOHBET SAATİ

BULMACA ÇÖZM YARIŞMASI

MASAL ANLATMA SAATİ

SİNEMA ETKİNLİĞİ

MÜZİK DİNLETİSİ

İYİLİK KONULU RESİM ETKİNLİĞİ

MONOLOG SAATİ.........

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE OKULUMUZDA DÜZENLENEN PROGRAMDA EMEKLİ ÖĞRETMENLERE HEDİYE VE BELGE TAKDİM EDİLDİ. OKUL ÖĞRETMENLERİ İLE KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Ock

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda 10 Kasım Cuma günü “Anma Töreni” düzenlendi.Saat 09.05’te sirenlerin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız öğrencilerimizin hazırlamış anma etkinlikleri ile tamamlanmıştır.

Ara

Cumhuriyet'in 100. Yıl kutlamaları; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının üzerinden tam 100 yıl geçti. Bu kutlu gün okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla, yoğun veli ve öğrenci katılımı ile kutlanmıştır